Referenssit

Tikkurilan Sähkön työkohteita lähivuosilta.
Tilaajat:

Tuko Logistics

Tukon sähköhuollosta on vastannut 25 v Tikkurilan Sähkö Oy.

Isoja logistiikka keskuksia on ollut Sompasaaressa, Petikossa ja Keravalla. kaikissa pisteissä on toteutettu mittavia sähköurakoita perushuollon ja korjausten lisäksi. Esim. Valtavat valaisuksen muutostyöt, banaanikypsyttämöiden sähköistys, Automaatio-alueen voimajohtojen ja keskusten työt, useita toimistojen täysremontteja, ruokalan ja suurkeittiön sähkötyöt, aulan ja terveysaseman sähkötyöt, ulkoalueiden aluevalaistukset, rikosilmoitusjärjestelmien ja kameravalvonnan kaapeloinnit ja suunnittelut, Ilmanvaihdon muutostyöt ja VAK järjestelmän työt. saatto- ja kaivolämmitysten asennukset ja korjaukset, ynnä paljon muuta… Energian säästössä, voitettiin Suomen ykköstila.(kaupan alalla)

Tapanilan Urheilukeskus Säätiö

Tikkurilan Sähkö on vastannut Urheilusäätiön toimitilojen huolloista ja korjauksista n. 10v.

Sen lisäksi olemme toteuttaneet mittavia sähköurakoita kiinteistöissä. Esim. Puistolan palloiluhallin valaistuksen muutokset, kokoustilat ja atk verkkojen rakennukset, kuplahallin sähköistys. Kirjaston ja lisäkerroksen sähköistyksen, keilaradan, kahvion, Infopisteen sähkötyöt, aluevalaistuksen peruskorjaus. Erinäisten pienempien tilojen sähköistyksiä. Kuten, sauna ja pukutilojen, ilmanvaihdon muutostyöt, ym…

Terästarvike Oy

Terästarvikkeen huolloista ja korjauksista sekä lisärakentamisesta. Tikkurilan Sähkö on huolehtinut jo yli 25 vuotta. Isoimpia töitä on ollut Malmin toimipisteen suurvaraston ja toimiston sähkösuunnittelu ja toteutus. Kahden metallityöstökonesalin sähköistys.

HUB logistics Oy

Eri toimipisteiden sähköhuollot ja korjaukset yli 10 vuotta. Lisäksi useita isompia töitä, mm. automaatiokeräilyalueen sähköistys, ym.

Digitouch Group Oy

Yhteistyössä asennettu mm. Itsepalveluinfoja, asiakaspalveluautomaatteja, näyttöjä, lasertykkejä, ym. useisiin kohteisiin. Mm. sairaaloihin, kaupungeille, yrityksille ja yhteisöille. Esim. HUS, Vantaan kaupunki, Lahden tv- ja radiomuseo. Yhteistyössä ollaan vuosia toteutettu sähköllä himmeneviä ja kirkastuvia (älylasien) lasien asennuksia. Isoimpia kohteita mm. SRV pääkonttorin kokoushuoneet, Vaasan keskussairaalan toimenpidehuoneet ja paljon muita.

Useita urheiluhalleja

Valaistuksen uudistaminen (LED) energia tehokkaammaksi ja laadullisesti paremmaksi. mm. Puistolan Palloiluhallille, Porvoon Tennishallille, Hiekkaharjun Tenniskeskukselle, beach volley kenttiä Jyväskylään ja Helsinkiin. Talihalli (sulkapallo- ja squashkenttiä) Snooker Sali Cabin Street ja ym.

Acton

Useiden ylipainehallien sähköistys. mm. Puistola, Planmeca Golf Areena, Mukkulan jalkapallohalli, Hernesaaren jalkapallohalli, Klaukkalan jalkapallohalli…

Töölön Yhteiskoulun

Keskuksien vaihdot, ruokalan ja suurkeittiön sähkötyöt,
uusien ilmanvaihtokoneiden sähköistykset ja VAK järjestelmän toteutus, luokkien ja kerhotilojen ym. täysremontit ja suunnittelut.

Seurakuntayhtymä

Honkanummen hautausmaan työntekijöiden ruokala ja sosiaalitilojen uudiskohteet, aluevalaistusta, saattolämmityksiä ym.

Varma

Logistiikkakeskuksen sähkötöiden ja suunnittelun valvonta.

Sports Car Center

Jaguar ja Range Rover myymälän sähkösuunnittelu yhteistyössä arkkitehtitoimiston ja Jaguarin emoyhtiön kanssa. (Sports Car Center Airport)